VW RCD 200 Radio Code verloren?

De radio code verloren van je VW RCD 200? Staat er SAFE of CODE in beeld? De RCD 200 is beveiligd met een code. Heeft u deze code nodig om weer gebruik te maken van uw radio? Deze is eenvoudig op te vragen via het serienummer.Hoe kan ik mijn code VW RCD 200 opvragen?

Voor het opvragen van de VW RCD 200 radio code hebben wij het serienummer van de radio nodig. Het serienummer is altijd te vinden op de radio zelf. Soms is het ook nodig om de radio een stukje uit de auto te halen. Het serienummer is voor elke radio uniek net als de radio code. Gebruik het serienummer om de aanvraag via onze website te doen en upload optioneel ook een foto van het serienummer. (Gebruik geen boekjes of chassisnummer van de auto ) 

Een voorbeeld van een geldig serienummer is :
VWZ1Z2L123456


Waarom heb ik een code nodig?

De VW radio code is nodig wanneer de radio van het stroom is geweest. De radio code moet dan de eerste keer voor het gebruik van de radio weer ingevoerd worden. Na de invoer van de code kunt u ten slotte de radio weer gebruiken.

Je hebt een code nodig wanneer :
De auto bij de garage is geweest/ wanneer de stroom is verbroken.
Wanneer radio twee hands heeft gekocht.
Maar ook wanneer u nooit een code heeft ontvangen.
Tot slot wanneer er een verkeerde code is geleverd bij de radio.

Is mijn code gegarandeerd?

Dat klopt, in het geval dat de code niet kunnen leveren krijgt u uw geld retour. We hebben inmiddels al vele radios gedecodeerd waardoor we veel ervaring hebben op dit gebied. Daarom geven wij deze garantie, omdat wij er zeker van zijn de code te kunnen leveren.

Hoe snel ontvang ik mijn code.

Meestal ontvangt u de code binnen een aantal uur doormiddel van een email. Maar dit is merk afhankelijk. Wij leveren de code 24/7 en ook in het weekend.

Waarom bij de code opvragen bij ons

Gegarandeerd de juiste code

Professionele personeel

Kwaliteits controle

Code garantie

100 procent tevredenheids garantie

Snelle levering

Tips en Info

Wanneer u te vaak een verkeerde code invoert, ongeveer drie keer. Dan blokkeert de radio voor een uur. Wacht een uur en kunt de code opnieuw invoeren. Voer de code niet vaak onjuist in, want dan kan de radio voor altijd blokkeren.