Winkel

Continental radio code kwijt?

Radio’s en navigatie systemen van Continental zijn voorzien van een speciale anti-diefstal code. Deze radio code zorgt ervoor de radio niet door onbevoegden gebruikt kan worden, zonder de code zal uw radio niet werken en heeft u geen toegang tot het menu.

Speciaal voor FIAT en Alfa Romeo

Wanneer heb ik een Continental radio code nodig

De code is nodig indien u bijvoorbeeld de accu heeft verwijderd of wanneer de radio losgekoppeld is geweest. De code dient dan eenmalig opnieuw ingevoerd te worden om weer gebruik te kunnen maken van het systeem.

Continental radio code opvragen

Wij bieden ondersteuning voor bijna alle Continental radio’s en navigatie systemen en leveren de originele code van uw systeem. Er zijn geen moeilijke procedures of hardware matige aanpassingen aan uw autoradio nodig. Bij ons kunt u de Continental radio code gemakkelijk en snel opvragen binnen 24 uur en ook in het weekend.

Radio decodeer garantie

Wij zijn specialisten en hebben al vele Continental radio’s en navigatie gedecodeerd. We zijn er zo zeker van dat u de juiste radio code ontvangt dat wij hier 100 procent garantie op geven. Is de code onjuist en kunt u dit aantonen dan krijgt u volledige aankoopbedrag retour. Bent u dus de volkswagen radio code kwijt vraag deze direct bij ons aan.

Wat heb ik nodig om de radio code op te vragen

Om de code van uw radio te achterhalen hebben we enkele gegevens nodig die terug zijn te vinden op de radio. Het serienummer dat we nodig hebben is te vinden op de sticker aan de zijkant. Het modelnummer is op dezelfde sticker te vinden en staan meestal onder elkaar. Mocht u er niet uit komen of twijfelen over het serienummer dan bent u altijd vrij om een foto op te sturen van de sticker of andere nummers die u op de radio heeft gevonden. Wij kunnen dan voor u de juiste code kunnen selecteren en de Continental radio code zo snel mogelijk aanvragen.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste serienummer?

Continental FIAT Radio en Navigatie modellen


Continental Fiat 139 MP3
Continental Fiat 250
Continental Fiat 312
Continental Fiat 330
Continental Fiat 33
Continental Fiat 520
Continental Fiat 330
Continental Fiat 250
Continental Fiat 263
Continental Fiat 6360
Continental Fiat 139
Continental Fiat 334
Continental Fiat 520
Continental Fiat VP2 356

Continental Alfa Romeo en Navigatie modellen


Continental Alfa Romeo 955
Continental Alfa Romeo 940

Staat uw Continental radio of navigatie model er niet tussen? Neem dan contact op met ons via het contact formulier en misschien kunnen wij u dan toch verder helpen met het achterhalen van de code.

Copyright © RADIO-CODE.nl 2021.