Winkel

Fiat radio code informatie

Radio’s en navigatie systemen van Fiat zijn voorzien van een speciale anti-diefstal code. Deze code zorgt ervoor de radio niet door onbevoegden gebruikt kan worden, zonder de code zal uw radio niet werken en heeft u geen toegang tot het menu.

Wanneer heb ik een Fiat radio code nodig

De code is nodig indien u bijvoorbeeld de accu heeft verwijderd of wanneer de radio losgekoppeld is geweest. De code dient dan eenmalig opnieuw ingevoerd te worden om weer gebruik te kunnen maken van het systeem.

Fiat radio code opvragen

Wij bieden ondersteuning voor bijna alle Fiat radio’s en navigatie systemen en leveren de originele code van uw systeem. Er zijn geen moeilijke procedures of hardware matige aanpassingen aan uw autoradio nodig. Bij ons kunt u de Fiat radio code gemakkelijk en snel opvragen binnen 24 uur en ook in het weekend.

LET OP : FA Serienummers kunnen wij op het moment niet decoderen

Radio decodeer garantie

Wij zijn specialisten en hebben al vele Fiat radio’s en navigatie gedecodeerd. We zijn er zo zeker van dat u de juiste Fiat radio code ontvangt dat wij hier 100 procent garantie op geven. Is de code onjuist en kunt u dit aantonen dan krijgt u volledige aankoopbedrag retour.

Wat heb ik nodig om de radio code op te vragen

Om de code van uw radio te achterhalen hebben we enkele gegevens nodig die terug zijn te vinden op de radio. Het serienummer dat we nodig hebben is te vinden op de sticker aan de zijkant. Het modelnummer is op dezelfde sticker te vinden en staan meestal onder elkaar. Mocht u er niet uit komen of twijfelen over het serienummer dan bent u altijd vrij om een foto op te sturen van de sticker of andere nummers die u op de radio heeft gevonden. Wij kunnen dan voor u de juiste code kunnen selecteren en de Fiat radio code zo snel mogelijk aanvragen.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste serienummer?

Fiat Radio en Navigatie modellen

169 CD, 169 MP3, 199 CD, 199 MP3, 223 CD, 223 MP3,
2250 CD TE, 250 CD, 250 MP3, 312 Black MP3, 312 MP3,
350 MY AUX, B-MPV CD, D225 MP3 TE, Punto 188 CD,
RNS3 CC, Fiat 500

Ondersteuning voor de volgende type auto’s

FIAT 500, FIAT IDEA, FIAT CROMA, FIAT MPV, FIAT D200, FIAT DOBLO, FIAT DUCATO, FIAT BRAVA, FIAT PUNTO, FIAT MULITPLA

Staat uw Fiat radio of navigatie model er niet tussen? Neem dan contact op met ons via het contact formulier en misschien kunnen wij u dan toch verder helpen met het achterhalen van de code.

Copyright © RADIO-CODE.nl 2021.