Winkel

Fiat radio code informatie

Radio’s en navigatie systemen van Fiat zijn voorzien van een speciale anti-diefstal code. Deze code zorgt ervoor de radio niet door onbevoegden gebruikt kan worden, zonder de code zal uw radio niet werken en heeft u geen toegang tot het menu.

Wanneer heb ik een Fiat radio code nodig

De code is nodig indien u bijvoorbeeld de accu heeft verwijderd of wanneer de radio losgekoppeld is geweest. De code dient dan eenmalig opnieuw ingevoerd te worden om weer gebruik te kunnen maken van het systeem.

Fiat radio code opvragen

Wij bieden ondersteuning voor bijna alle Fiat radio’s en navigatie systemen en leveren de originele code van uw systeem. Er zijn geen moeilijke procedures of hardware matige aanpassingen aan uw autoradio nodig. Bij ons kunt u de Fiat radio code gemakkelijk en snel opvragen binnen 24 uur en ook in het weekend.

Radio decodeer garantie

Wij zijn specialisten en hebben al vele Fiat radio’s en navigatie gedecodeerd. We zijn er zo zeker van dat u de juiste Fiat radio code ontvangt dat wij hier 100 procent garantie op geven. Is de code onjuist en kunt u dit aantonen dan krijgt u volledige aankoopbedrag retour.

Wat heb ik nodig om de radio code op te vragen

Om de code van uw radio te achterhalen hebben we enkele gegevens nodig die terug zijn te vinden op de radio. Het serienummer dat we nodig hebben is te vinden op de sticker aan de zijkant. Het modelnummer is op dezelfde sticker te vinden en staan meestal onder elkaar. Mocht u er niet uit komen of twijfelen over het serienummer dan bent u altijd vrij om een foto op te sturen van de sticker of andere nummers die u op de radio heeft gevonden. Wij kunnen dan voor u de juiste code kunnen selecteren en de VW radio code zo snel mogelijk aanvragen.

Voorbeeld van het juiste serienummer

Fiat Radio Code Serienummer voorbeeld

Het kan zijn dat het serienummer van u radio er anders uit ziet, maar probeer wel een serienummer te zoeken die er op lijkt.

 

Fiat Radio en Navigatie modellen


FIAT 169
FIAT 169 MP3
FIAT 199
FIAT DACHI
FIAT CONTINENTAL
FIAT VP1
FIAT VP2

Ondersteuning voor de volgende auto’s


FIAT 500
FIAT IDEA
FIAT CROMA
FIAT MPV
FIAT DOBLO
FIAT DUCATO
FIAT BRAVA
FIAT PUNTO
FIAT MULITPLA

Staat uw Fiat radio of navigatie model er niet tussen? Neem dan contact op met ons via het contact formulier en misschien kunnen wij u dan toch verder helpen met het achterhalen van de code.

Copyright © RADIO-CODE.nl 2023.