Winkel

Volkswagen radio code kwijt

Bent u de vw radio code kwijt? Heeft u bijvoorbeeld aan de auto gesleuteld of bij de garage geweest, verkeerde code geleverd bij de auto. Of heeft u misschien een twee de hands radio ergens gekocht. Geen probleem wij zorgen dat u de radio weer kunt gebruiken en leveren de originele code.

Wat is een radio code

Radio’s en navigatie systemen van Volkswagen zijn voorzien van een speciale anti-diefstal code. Deze code zorgt ervoor de radio niet door onbevoegden gebruikt kan worden, zonder de code zal uw radio niet werken en heeft u geen toegang tot het menu.

Wanneer heb ik een Volkswagen radio code nodig

De code is nodig indien u bijvoorbeeld de accu heeft verwijderd of wanneer de radio losgekoppeld is geweest. De code dient dan eenmalig opnieuw ingevoerd te worden om weer gebruik te kunnen maken van het systeem.

Volkswagen radio code opvragen

Wij bieden ondersteuning voor bijna alle VW radio’s en navigatie systemen en leveren de originele code van uw systeem. Er zijn geen moeilijke procedures of hardware matige aanpassingen aan uw autoradio nodig. Bij ons kunt u de Volkswagen radio code gemakkelijk en snel opvragen binnen 24 uur en ook in het weekend.

Radio decodeer garantie

Wij zijn specialisten en hebben al vele VW radio’s en navigatie gedecodeerd. We zijn er zo zeker van dat u de juiste radio code ontvangt dat wij hier 100 procent garantie op geven. Is de code onjuist en kunt u dit aantonen dan krijgt u volledige aankoopbedrag retour. Bent u dus de volkswagen radio code kwijt vraag deze direct bij ons aan.

Wat heb ik nodig om de radio code op te vragen

Om de code van uw radio te achterhalen hebben we enkele gegevens nodig die terug zijn te vinden op de radio. Het serienummer dat we nodig hebben is te vinden op de sticker aan de zijkant. Het modelnummer is op dezelfde sticker te vinden en staan meestal onder elkaar. Mocht u er niet uit komen of twijfelen over het serienummer dan bent u altijd vrij om een foto op te sturen van de sticker of andere nummers die u op de radio heeft gevonden. Wij kunnen dan voor u de juiste code kunnen selecteren en de VW radio code zo snel mogelijk aanvragen.

Voorbeeld van het juiste serienummer

Volkswagen Radio en Navigatie modellen


HARMAN MIB
VW RCD 510
VW RNS 315
VW RNS 310
VW RCD 210
VW RCD 200
VW RNS 300
VW RCD 215
VW GAMMA
VW BETA
VW RCD 300
VW RCD 310
VW RCD 550
VW RMT 100

 

Ondersteuning voor de volgende auto’s


VW GOLF
VW POLO
VW PASSAT
VW SIROCCO
VW FOX
VW TIGUAN
VW SHARAN
VW JETTA
VW UP
VW BEETLE
VW TOURAN
VW T1

 

Staat uw VW radio of navigatie model er niet tussen? Neem dan contact op met ons via het contact formulier en misschien kunnen wij u dan toch verder helpen met het achterhalen van de code.

Copyright © RADIO-CODE.nl 2023.