Winkel

Becker radio code informatie

Radio’s en navigatie systemen van Becker zijn voorzien van een speciale anti-diefstal code. Deze code zorgt ervoor de radio niet door onbevoegden gebruikt kan worden, zonder de code zal uw radio niet werken en heeft u geen toegang tot het menu.

Wanneer heb ik een Becker radio code nodig

De code is nodig indien u bijvoorbeeld de accu heeft verwijderd of wanneer de radio losgekoppeld is geweest. De code dient dan eenmalig opnieuw ingevoerd te worden om weer gebruik te kunnen maken van het systeem.

Becker radio code kwijt en opvragen

Wij bieden ondersteuning voor bijna alle Becker radio’s en navigatie systemen en leveren de originele code van uw systeem. Er zijn geen moeilijke procedures of hardware matige aanpassingen aan uw autoradio nodig. Bij ons kunt u de Becker radio code gemakkelijk en snel opvragen.

Radio decodeer garantie

Wij zijn specialisten en hebben al vele Becker radio’s en navigatie gedecodeerd. We zijn er zo zeker van dat u de juiste Becker radio code ontvangt dat wij hier 100 procent garantie op geven. Is de code onjuist en kunt u dit aantonen dan krijgt u volledige aankoopbedrag retour.

Wat heb ik nodig om de radio code op te vragen

Om de code van uw radio te achterhalen hebben we enkele gegevens nodig die terug zijn te vinden op de radio. Het serienummer dat we nodig hebben is te vinden op de sticker aan de zijkant. Het modelnummer is op dezelfde sticker te vinden en staan meestal onder elkaar. Mocht u er niet uit komen of twijfelen over het serienummer dan bent u altijd vrij om een foto op te sturen van de sticker of andere nummers die u op de radio heeft gevonden. Wij kunnen dan voor u de juiste code kunnen selecteren en de Becker radio code zo snel mogelijk aanvragen.

Voorbeeld van het juiste serienummer.

becker radio code seriennummer voorbeeld

Becker Radio en Navigatie modellen


Becker BE7955
Becker BE7950
Becker BE4725
Becker BE7920
Becker BE4750
Becker BE4721
Becker BE7949
Becker BE1100
Becker BE7882
Becker Trafic Pro
Becker INDIANAPOLIS
Becker CASCADE
Becker MONZA
Becker EUROPA
Becker DTM
Becker CD-22

Ondersteuning voor de volgende type auto’s


Volskwagen
PORSCHE
MERCEDES
FERRARI
BMW
Skoda

Hoe kan ik mijn radio demonteren

Het is wellicht nodig om de radio een stukje te demonteren of deze los te halen. Om de radio of de auto niet te beschadingen wordt hievoor vaak sleutels of demontage gereedschap voor gebruikt. U kunt deze eventueel bestellen op de website van ProCarLab

Staat uw Becker radio of navigatie model er niet tussen? Neem dan contact op met ons via het contact formulier en misschien kunnen wij u dan toch verder helpen met het achterhalen van de code.

Copyright © RADIO-CODE.nl 2023.