Hoe onze service werkt

U kunt de radio code online bestellen met behulp van onze web winkel. Om u de juiste radio code te sturen hebben wij van u het serienummer van de radio of navigatie systeem nodig. Het serienummer is te vinden op een label gegraveerd in de metalen behuizing van de radio of deze is erin gestempeld. Ook hebben wij bij enkele merken het model nummer nodig. Zodra wij de bestelling hebben ontvangen, krijgt u in vele gevallen binnen 24 uur de code toegestuurd via mail. Kunnen wij de code niet leveren, dan krijgt u uiteraard het volledig bedrag retour.

Let op: Iedere klant is zelf verantwoordelijke voor de invoer van het juiste serienummer op de website. Controleer altijd het serienummer dubbel. Wanneer het blijkt achteraf dat het serienummer onjuist is ingetoetst bij de bestelling door een typefout, kunnen wij tegen een gereduceerd tarief de code opnieuw aanbieden. Als u twijfels heef over het juiste serienummer kunt u altijd een foto sturen naar het volgende mail adres info@radio-code.nl

Betalen voor de radio code

De aankoop van de radio code voor uw radio is gemakkelijk en veilig. Wij accepteren betaalopties zoals iDeal, Bankcontact Mister Cash en Sofort Banking. Alle betalingen gaan via een versleutelde pagina en als payment provider gebruiken wij Mollie. Wij bewaren geen financiële of persoonlijke gegevens op onze server.

Wat u moet weten voordat u besteld

Bewaar de code van uw radio of navigatie systeem altijd op een veilige plaats om misbruik tegen te gaan.

Van diefstal afkomstige radio’s zijn niet toegestaan en wij gaan hier zorgvuldig mee om. Wij gebruiken een internationale database voor het opvragen van de radio code. Indien een radio of navigatiesysteem van diefstal afkomstig is en geregistreerd staat in de database, kunnen wij u de radio code niet leveren.

Veel gestelde vragen

Bekijk ook eens onze veel gestelde vragen pagina.