Winkel

Seat radio code informatie

Radio’s en navigatie systemen van Seat zijn voorzien van een speciale anti-diefstal code. Deze code zorgt ervoor de radio niet door onbevoegden gebruikt kan worden, zonder de code zal uw radio niet werken en heeft u geen toegang tot het menu.

Wanneer heb ik een Seat radio code nodig

De code is nodig indien u bijvoorbeeld de accu heeft verwijderd of wanneer de radio losgekoppeld is geweest. De code dient dan eenmalig opnieuw ingevoerd te worden om weer gebruik te kunnen maken van het systeem.

Seat radio code kwijt en opvragen

Wij bieden ondersteuning voor bijna alle Seat radio’s en navigatie systemen en leveren de originele code van uw systeem. Er zijn geen moeilijke procedures of hardware matige aanpassingen aan uw autoradio nodig. Bij ons kunt u de Seat radio code gemakkelijk en snel opvragen binnen 24 uur en ook in het weekend.

Radio decodeer garantie

Wij zijn specialisten en hebben al vele Seat radio’s en navigatie gedecodeerd. We zijn er zo zeker van dat u de juiste Seat radio code ontvangt dat wij hier 100 procent garantie op geven. Is de code onjuist en kunt u dit aantonen dan krijgt u volledige aankoopbedrag retour.

Wat heb ik nodig om de radio code op te vragen

Om de code van uw radio te achterhalen hebben we enkele gegevens nodig die terug zijn te vinden op de radio. Het serienummer dat we nodig hebben is te vinden op de sticker aan de zijkant. Het modelnummer is op dezelfde sticker te vinden en staan meestal onder elkaar. Mocht u er niet uit komen of twijfelen over het serienummer dan bent u altijd vrij om een foto op te sturen van de sticker of andere nummers die u op de radio heeft gevonden. Wij kunnen dan voor u de juiste code kunnen selecteren en de SEAT radio code zo snel mogelijk aanvragen.

Voorbeeld van het juiste serienummer.

Seat Radio en Navigatie modellen


SEAT AMUNDSEN
SEAT AURA
SEAT ALANA
SEAT RCD200
SEAT ALHAMBRA
SEAT RNS 300
SEAT RCD 215
SEAT RNS310
SEAT RNS315
SEAT RCD 300
SEAT RCD 310
SEAT RCD 550

Ondersteuning voor de volgende auto’s


SEAT LEON
SEAT IBIZA
SEAT ALTEA
SEAT TOLEDO
SEAT MII

Staat uw Seat radio of navigatie model er niet tussen? Neem dan contact op met ons via het contact formulier en misschien kunnen wij u dan toch verder helpen met het achterhalen van de code.

Copyright © RADIO-CODE.nl 2023.