Winkel

Opel radio code informatie

Radio’s en navigatie systemen van Opel zijn voorzien van een speciale anti-diefstal code. Deze Opel radio code zorgt ervoor de radio niet door onbevoegden gebruikt kan worden, zonder de code zal uw radio niet werken en heeft u geen toegang tot het menu.

Wanneer heb ik een Opel radio code nodig

De code is nodig indien u bijvoorbeeld de accu heeft verwijderd of wanneer de radio losgekoppeld is geweest. De code dient dan eenmalig opnieuw ingevoerd te worden om weer gebruik te kunnen maken van het systeem.

Opel radio code kwijt en opvragen

Wij bieden ondersteuning voor bijna alle Opel radio’s en navigatie systemen en leveren de originele code van uw systeem. Er zijn geen moeilijke procedures of hardware matige aanpassingen aan uw autoradio nodig. Bij ons kunt u de Opel radio code gemakkelijk en snel opvragen binnen 24 uur en ook in het weekend.

Radio decodeer garantie

Wij zijn specialisten en hebben al vele Opel radio’s en navigatie gedecodeerd. We zijn er zo zeker van dat u de juiste radio code ontvangt dat wij hier 100 procent garantie op geven. Is de code onjuist en kunt u dit aantonen dan krijgt u volledige aankoopbedrag retour. Bent u dus de Opel radio code kwijt vraag deze direct bij ons aan.

Wat heb ik nodig om de radio code op te vragen

Om de code van uw radio te achterhalen hebben we enkele gegevens nodig die terug zijn te vinden op de radio. Het serienummer dat we nodig hebben is te vinden op de sticker aan de zijkant. Het modelnummer is op dezelfde sticker te vinden en staan meestal onder elkaar. Mocht u er niet uit komen of twijfelen over het serienummer dan bent u altijd vrij om een foto op te sturen van de sticker of andere nummers die u op de radio heeft gevonden. Wij kunnen dan voor u de juiste code kunnen selecteren en de Opel radio code zo snel mogelijk aanvragen.


Voorbeeld van het juiste serienummer.

Opel radio code seriennummer voorbeeld

Opel Radio en Navigatie modellen


Opel Touch & Connect
Renault for Opel


Ondersteuning voor de volgende auto’s


Corsa
Antara
Zafira


Hoe kan ik mijn radio demonteren

Het is wellicht nodig om de radio een stukje te demonteren of deze los te halen. Om de radio of de auto niet te beschadingen wordt hievoor vaak sleutels of demontage gereedschap voor gebruikt.U kunt deze eventueel bestellen op de website van ProCarLab


Copyright © RADIO-CODE.nl 2023.