Winkel

Citroen radio code informatie

Radio’s en navigatie systemen van Citroen zijn voorzien van een speciale anti-diefstal code. Deze code zorgt ervoor de radio niet door onbevoegden gebruikt kan worden, zonder de code zal uw radio niet werken en heeft u geen toegang tot het menu.

Wanneer heb ik een Citroen radio code nodig

De code is nodig indien u bijvoorbeeld de accu heeft verwijderd of wanneer de radio losgekoppeld is geweest. De code dient dan eenmalig opnieuw ingevoerd te worden om weer gebruik te kunnen maken van het systeem.

Citroen radio code opvragen

Wij bieden ondersteuning voor bijna alle Citroen radio’s en navigatie systemen en leveren de originele code van uw systeem. Er zijn geen moeilijke procedures of hardware matige aanpassingen aan uw autoradio nodig. Bij ons kunt u de Citroen radio code gemakkelijk en snel opvragen.

Radio decodeer garantie

Wij zijn specialisten en hebben al vele Citroen radio’s en navigatie gedecodeerd. We zijn er zo zeker van dat u de juiste VW radio code ontvangt dat wij hier 100 procent garantie op geven. Is de code onjuist en kunt u dit aantonen dan krijgt u volledige aankoopbedrag retour.
 
LET OP: WE KUNNEN GEEN CL SERIENUMMER DECODEREN

Wat heb ik nodig om de radio code op te vragen

Om de code van uw radio te achterhalen hebben we enkele gegevens nodig die terug zijn te vinden op de radio. Het serienummer dat we nodig hebben is te vinden op de sticker aan de zijkant. Het modelnummer is op dezelfde sticker te vinden en staan meestal onder elkaar. Mocht u er niet uit komen of twijfelen over het serienummer dan bent u altijd vrij om een foto op te sturen van de sticker of andere nummers die u op de radio heeft gevonden. Wij kunnen dan voor u de juiste code kunnen selecteren en de Citroen radio code zo snel mogelijk aanvragen.


Hulp nodig bij het vinden van het juiste serienummer?

Citroen Radio en Navigatie modellen

250 CD TE SB05, 2250 MP3 TE SB05, PF1 (A), PF1 (B), PF1 (D), PF1 / RDS, PH1, PH1 (D), System Audio 3021 RDS

Ondersteuning voor de volgende type auto’s

CITROEN C1, CITROEN C3

Staat uw Citroen radio of navigatie model er niet tussen? Neem dan contact op met ons via het contact formulier en misschien kunnen wij u dan toch verder helpen met het achterhalen van de code.

Copyright © RADIO-CODE.nl 2023.