Winkel

Voorwaarden VW navigatie code

BELANGRIJK! Wij zijn specialisten en hebben al vele VW radio’s en navigatie gedecodeerd. Om teleurstelling te voorkomen willen wij u op het volgende wijzen.
Voor RNS510 en MFD modellen geld dat wij alleen de originele code leveren, aangepaste toestellen of gestolen toestellen worden niet geaccepteerd.
Hiervoor geld dus geen code garantie!

Waarom geen code garantie. Wij hebben gemerkt dat de code van dit toestel regelmatig wordt veranderd. Wanneer de code is veranderd werkt de originele code niet meer. Wanneer dit is gebeurd kan alleen de code bij ons op locatie worden uitgelezen.

Volswagen radio code informatie

Radio’s en navigatie systemen van Volswagen zijn voorzien van een speciale anti-diefstal code. Deze code zorgt ervoor de radio niet door onbevoegden gebruikt kan worden, zonder de code zal uw radio niet werken en heeft u geen toegang tot het menu.

Wanneer heb ik een Volswagen radio code nodig

De code is nodig indien u bijvoorbeeld de accu heeft verwijderd of wanneer de radio losgekoppeld is geweest. De code dient dan eenmalig opnieuw ingevoerd te worden om weer gebruik te kunnen maken van het systeem.

Radio code opvragen

Wij bieden ondersteuning voor bijna alle Volswagen radio’s en navigatie systemen en leveren de originele code van uw systeem. Er zijn geen moeilijke procedures of hardware matige aanpassingen aan uw autoradio nodig. Bij ons kunt u de Volswagen radio code gemakkelijk en snel opvragen binnen 24 uur en ook in het weekend.

Radio decodeer garantie

Wij zijn specialisten en hebben al vele Volswagen radio’s en navigatie gedecodeerd. We zijn er zo zeker van dat u de juiste Volswagen radio code ontvangt dat wij hier 100 procent garantie op geven. Is de code onjuist en kunt u dit aantonen dan krijgt u volledige aankoopbedrag retour.

Wat heb ik nodig om de radio code op te vragen

Om de code van uw radio te achterhalen hebben we enkele gegevens nodig die terug zijn te vinden op de radio. Het serienummer dat we nodig hebben is te vinden op de sticker aan de zijkant. Het modelnummer is op dezelfde sticker te vinden en staan meestal onder elkaar. Mocht u er niet uit komen of twijfelen over het serienummer dan bent u altijd vrij om een foto op te sturen van de sticker of andere nummers die u op de radio heeft gevonden. Wij kunnen dan voor u de juiste code kunnen selecteren en de VW radio code zo snel mogelijk aanvragen.

Voorbeeld van het juiste serienummer

Het kan zijn dat het serienummer van u radio er anders uit ziet, maar probeer wel een serienummer te zoeken die er op lijkt.

 

Volswagen Radio en Navigatie modellen


Volkswagen RNS510
Volkswagen MFD2

Ondersteuning voor de volgende auto’s


Volkswagen GOLF 5
Volkswagen GOLF 6
Volkswagen Sirocco
Volkswagen Passat

Staat uw Volswagen radio of navigatie model er niet tussen? Neem dan contact op met ons via het contact formulier en misschien kunnen wij u dan toch verder helpen met het achterhalen van de code.

Copyright © RADIO-CODE.nl 2023.